„Европейска Алея на културата” в парк Оборище

Прекрасно е, когато парковете и градинките стават средище за културни събития. На 23 и 24 юли в парк Оборище ще се състои „Европейска Алея на културата”, в която ще участват творци от различни изкуства. Ще бъдат представени музикални групи, интерактивни театрални представления, занаятчийски уъркшопи в които участниците ще могат лично да опитат както материалите така и да се насладят на удоволствието да създадат нещо уникално и лично тяхно. 
В музикалната програма ще участват "Софийски духов оркестър", "X-Team",  "Fruit Sessions",- Огнено шоу с музикантите от "Оратница" и Каба Гайда,  Владислав Ножаров (Виола), Сдружение "Арте Либеро"- мюзикъл, "Студио Музика - София"- поп и рок изпълнители,  Вокална формация "Щастливеца".
В арт работилници и изобразително изкуство ще бъдат представени  "Si-Art" - работилница за бижута, "Ashante" - шивашка работилница,  „Кадифе Крафт“ – магии от хартии, "10 души" – Художници,  "140 ideas"- графити артисти,  "Едо" галерия.
Ще има прожекции на късометражно и пълнометражно кино, детски кът с литературни четения и рисуване за малчугани, кът на книгата с размяна на книги, литературни представяния и изложби.

Най-четени материали